Yoga in Someren.

Yoga in Someren. Na Eindhoven was daar ook het afscheid van mijn vaste lessen in Someren, én van dat wat ik daar de afgelopen 5,5 jaar heb opgebouwd. Een lieve, mooie, open en fijne groep mensen, yogi’s en collega’s, die het aandurfden om hun blik te verruimen. Om verder te kijken, luisteren en voelen, in een omgeving waarin dat niet vanzelfsprekend is.

En dat vind ik nu zo tof. Het aller moeilijkste is dan ook het afscheid nemen van al die fijne contacten en mensen met hun mooie verhalen.

Dankjewel Teun en Paul voor jullie vertrouwen, ruimte en vrijheid. En Miranda, het is zo fijn om te weten dat jij met je mooie hart het stokje overneemt (en je weet me te vinden als je ooit een invalster zoekt 😉

En hoewel ik mijn handen fysiek heb losgemaakt, blijven we energetisch in verbinding, en verblijven jullie in dat mooie dankbare plekje in mijn hart!

Prev Yogatrainer.
Next (s)he, too.

Leave a comment